Bedrijfsfilm

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Overtuig je bezoekers en vertel jouw verhaal in een professionele bedrijfsfilm. Vertel wat je doet en waarom je daar goed in bent. Ik kan goed luisteren, denk graag met je mee. Ook een bedrijfsfilm laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte en zet de eerste stap naar een creatieve, moderne bedrijfsfilm.

Boektrailer

Jij hebt een boek geschreven en wil dat onder de aandacht brengen. Dan is het een goed idee om dat in een kort promotiefilmpje te doen. De potentiële lezer krijgt een beter beeld van je boek, dan wanneer die alleen de flaptekst of inhoudsopgave leest. Met een filmpje kun je de kijker teasen en de sfeer van je boek weergeven. Een goede boektrailer moet je kijker het gevoel geven, ik wil dat lezen!

Video CV

Een leuke en effectieve manier om jezelf voor te stellen.

Een video cv is een korte videopresentatie van een minuut waarin je jezelf voorstelt en aanprijst. Je doet dat kort en krachtig en je maakt de werkgever nieuwsgierig.

Een video cv levert je niet direct werk op. Een professioneel video cv kan er wel voor zorgen dat je eerder uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Online video is populair. Zo vanzelfsprekend als een website nu is voor een ondernemer, zo vanzelfsprekend is het dat elk bedrijf online video steeds vaker inzet. Ook voor de bakker op de hoek en het plaatselijke autogaragebedrijf is het een succesvol en betaalbaar communicatiemiddel. De voordelen van online video Met een korte, krachtige video kun je online bezoekers beïnvloeden. Beelden uitbeelden wat anders vrij uitgebreid moet worden uitgeschreven. Je boodschap komt persoonlijker over. De kijker reageert positiever op en voelt zich meer betrokken.

Aandacht

Maak indruk met jouw bedrijf, jouw verhaal. Wordt gezien, geef je kijkers een goed gevoel en maak ze enthousiast.

Helder doel

Of het gaat om naamsbekendheid, imago, produkt of dienst. Het filmplan wordt gescript met een helder doel in gedachte!

Zorgvuldig

Jouw video wordt met zorg gemaakt. Met beelden die de inhoud versterken, met oog voor detail en de juiste sfeer.

Kwaliteit!

Vakmensen en de juiste apparatuur. Professionele kwaliteit. Een video waar jij trots op bent en die je graag wil laten zien.